Keitä me olemme?

Bambusta on moneksi ja uskomme, että bambun ominaisuudet voidaan tuoda parhaalla tavalla esiin vaatteiden muodossa. Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden kokea bambun hyödyt arkielämässä.

Bambukeidas on vuonna 2019 perustettu kotimainen vaatealan yritys, joka keskittyy korkealaatuisten bambuvaatteiden tuotantoon ja myyntiin. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat liiketoiminnan ja tuotteiden asiakaslähtöisyys, ja vastavuoroisesti tasa-arvoinen organisaatiokulttuuri, sekä viihtyisän työympäristön luominen.

Missiomme kuuluukin seuraavasti: Bambu kuuluu kaikille. Tavoitteenamme on tuoda bambu osaksi Suomalaista kotitaloutta, sillä me ensikädessä tiedämme, kuinka ylivertainen vaatemateriaali bambu on ominaisuuksiltaan, joista tärkeimpinä tietenkin ihotuntuma.

Bambukeidas on jatkuvassa kehityksen tilassa. Kehitämme tuotteitamme asiakaspalautteen sekä kyselyiden pohjalta jatkuvasti, ja teemme yhteistyötä allergikkojen sekä diabeetikkojen kanssa kehittääksemme tuotantomenetelmiämme, ja käytettäviä materiaaleja. Näin varmistamme, että lopputuotteemme soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin, sekä sääolosuhteisiin. Suunnittelemme ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaillemme, jotta valikoimamme olisi mahdollisimman kattava.
Bambukeitaan alku-askeleet voit lukea täältä.